το-ερωτικό-κάλεσμα-του-βασάλου-στην-152563

Το «ερωτικό» κάλεσμα του Βασάλου στην Καινούργιου: «Επειδή και εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε»

Ανάγνωση: 1'

Αποκαλύψεις αναμένεται να έχουμε σύντομα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου μετά και την… προειδοποίηση του Κωνσταντίνου Βασάλου προς την παρουσιάστρια.

Όλο αυτό συνέβη μετά την αποκάλυψη της παρουσιάστριας μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, στον αέρα της οποίας είπε ότι συνάντησε τον Κωνσταντίνο κάπου έξω μαζί με τη νέα του σύντροφο Μαρία Παπαγεωργίου.

Ο Βασάλος βρήκε την ευκαιρία να κάνει την… προειδοποίησή του προς την Καινούργιου όταν στο πάνελ του Χαμογέλα και πάλι άρχισε να συζητιέται αν η Κατερίνα είναι σε σχέση αυτόν τον καιρό.

Μετά την προβολή ενός βίντεο όπου είδαμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει «ότι καμία από το πάνελ (σ.σ. της εκπομπής Super Κατερίνα) δεν είναι ελεύθερη», τον λόγο πήρε ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος σχολίασε:

«Η είδηση του multi είναι μία. Ότι η Καινούργιου είναι σε σχέση, γιατί το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος και η Κατερίνα δεν το αρνήθηκε. Άρα τι σημαίνει αυτό;»

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Για να το πει αυτό ο Γρηγόρης, σημαίνει ότι το λέει με τις ευλογίες της. Δηλαδή εσύ δεν θα έλεγες τέτοια κουβέντα εδώ, αν δεν την είχαμε συζητήσει».

Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε με τη σειρά του: «Πάντως Κατερίνα, επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες “είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι”. Και εσύ κυκλοφορείς, οπότε Κατερίνα πρόσεχε! Μπορεί να είμαι σκορπιός αλλά δεν είμαι εκδικητικός».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εκείνη 39 και εκείνος τόσο: Τόσα χρόνια μικρότερος είναι ο νέος σύντροφος της Καινούργιου, Παναγιώτης

Σύντομα θα φάμε κουφέτα: Σούσουρο με τις φωτό της Κατερίνας Καινούργιου με το νέο αμόρε

Έσκασε “βόμβα”: Μεγάλες χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου: Σε σχέση με 35χρονο πασίγνωστο επιχειρηματία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ