λευτέρης-πανταζής-εχω-πάει-και-με-πάνω-153648

Λευτέρης Πανταζής: Εχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες

Ανάγνωση: 1'

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του έκανε στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και στο video που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Λευτέρης Πανταζής.

Λευτέρης Πανταζής: Εχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, αλλά και για τη συνεργασία με την Ασημίνα Ιγγλέζου που βρίσκεται στην ομάδα των «Μαχητών» στο Survivor.

Είναι γνωστή η αγάπη του διάσημου τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή προς το γυναικείο φύλο και είναι κάτι που παραδέχεται πολύ συχνά και ο ίδιος.

«Μπορεί να έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει, γιατί με όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Ενώ, αναφέρθηκε και στη συνεργασία με την Ασημίνα Ιγγλέζου: «Είχε παίξει στο video clip του τραγουδιού “Αγάπα με”. Την είχα δει σε μια εκπομπή και μου άρεσε πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνό της και της ζήτησα να παίξει στο video και πάθαμε “ψιλοσόκ”, όταν την είδαμε. Είναι κλειστός χαρακτήρας και άνθρωπος με τακτική. Είναι, όμως, μαγκάκι».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bI1MgasVCVU&ab_channel=OPEN

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Είπε μόνο 2 λέξεις: Η Κόνι Μεταξά απαντάει για το “διαζύγιο” με τον Μάριο Καπότση, για 1η φορά

Λευτέρης Πανταζής: «Είμαι 40 χρόνια φίρμα, έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες»

Λευτέρης Πανταζής: «Θα απαγορεύσω στο εγγονάκι μου να με λέει παππού, θα με λέει Πανταζή»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ